KONYA / MERAM - Faik Altıoklar Ortaokulu

Faik Altıoklar Ortaokulu

YAYLAPINAR MAH. AYDEDE SK. NO 31 İÇ KAPI NO 1 MERAM / KONYA
Vizyon
Okulumuz;  Eğitimde Çağdaş, Kültürde Zengin, Bilimde İleri, Düşüncede Demokrat, Bilgide Araştırmacıdır.  Uygulamada eşit ve adaletli, Her zeminde ve zamanda Çalışkanlığıyla örnek bir okuldur,  Halka hizmet bilinciyle saygın, Bilgi ve davranışlarıyla çevresine öncü bir okuldur,  Bulunduğu yerde Geçmiş kültürü yaşatan ve gelecek nesillere taşıyan bir okuldur,  Her zaman, her yerde eğitim vermenin bilincinde hizmet eden bir okuldur.  Nihai olarak da; Milli kültürle bezenmiş, başarıda sınır tanımayan, çizgi üstü bir okuldur.
Misyon
 Öğrencilerimizi; Türk Milli Eğitiminin Amaçları doğrultusunda, bireysel yetenek ve farklılıkları ile, bilgi ve becerileri ile, demokratik ve özgüvene sahip bireyler olarak yetiştirmektir. Karar vermeden önce düşünen, inanmadan önce araştıran ve kendi kararını kendi veren düşüncede ve eylemde hür ve bağımsız bireyler olarak yetiştirmektir. Çağdaş, bilimde öncü ve lider, üretken, yaratıcılık gücü etkin, ülkesine ve milletine bağlı birer birey olarak yetiştirmektir. Haklarını arayan, başkalarının haklarına saygı gösteren, hoşgörülü, çok yönlü ve tarafsız bireyler olarak yetiştirmektir. Geçmişten süzdüğü bilgileri özümseyerek, bu kültür birikimini yaşayan, yaşatan ve geleceğin bilim ve teknolojisi ile bağdaştıran bireyler olarak yetiştirmektir..
08:30/15:05
Belediye otobüsü(17, 23 ve 87 numara)/Büyük Aymanas Dolmuşu